Pentuja

Kysellessäsi meiltä koiraa, mietithän tarkkaan millaista koiraa ja kasvattajaa haet. Onko rotusi varmasti juuri Ranskanbulldoggi? Oletko kiinnostunut jostain harrastuksesta vai etsitkö sohvanvaltaajaa. Uskalla kysyä ja kyseenalaistaa! Rehellisyys maan perii.

 Koiran kanssa vuosia voi olla edessä monen monta, mutta joskus vuosia voi olla vain vähän. Luopuminen omasta perheenjäsenestä ei ole koskaan helppoa. Koira vaatii aktiviteettia ja lenkkejä joka päivä, ruokaa unohtamatta. Kustannukset perushoidossa ovat sadoissa euroissa ja innostuessa jostain lajista voi euroja kulua tuplaten. Myös sairastuminen on mahdollisuus. Mieti siis tarkkaan sitä, oletko valmis kantamaan vastuun lemmikistäsi koko sen elinkaaren ajan. 

Vaikka kaikkensa yhdistelmien kanssa tekeekin ja sukua pitkälle tuntisi emme kuitenkaan voi taata, etteikö jokin ongelma voi yllättää. Joskus täytyy myös tehdä perusteltuja kompromisseja valikoidessaan yhdistelmiä.

Mikäli edelleen olet kiinnostunut kasvatusarvoistamme sekä tulevista pentueistamme, voit lähestyä meitä soittamalla tai sähköpostitse. Mikäli en ehdi heti vastaamaan puhelimeen, laitathan perään tekstiviestin, jotta osaan soittaa takaisin päin!

Kirjoitathan pentukyselyysi; kuka olet,mistä pentua kyselet, koira kokemuksestasi sekä syyn siihen miksi juuri ranskanbulldoggi. Lisäksi miksi pentueemme herätti kiinnostuksesi.

Huomioithan myös, että pentua ei luvata etukäteen kenellekään, eikä meillä ole käytössä jonotuslistoja. Jokainen pennunkyselijä velvoitetaan tulemaan käymään meillä, ennen kuin päätöksiä tehdään. Tutustumisen yhteydessä pääsemme molemminpuolin näkemään menevätkö ajatuksemme yhteen.

Ranskanbulldoggi pentueen odotamme syntyväksi 11/2018

Emä: Rämpijän Onnellinen

Isä: Sammakkoprinssin Kaikkien Kaveri

 

Yhdistelmä jalostustietojärjestelmässä

 

Pentueesta odotetaan luonteeltaan tasapainoisia,rakenteellisesti tasapainoisia, sopivia koti ja harrastuskoiria.

Lisätietoa pentueesta soittamalla tai sähköpostilla.